رتبه سوم جهان در زمینه نقشه برداری برای ایران

ساخت وبلاگ

در این مطلب صحبتهای رئیس سازمان نقشه برداری و همچنین مدیردانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی در مورد اهداف و برنامه های این دانشگاه توضیحاتی داده است لطفا توضیحات بیشتر را در ادامه مطلب ببینید.

رتبه سوم جهان در زمینه نقشه برداری برای ایران

دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی در عرصه نقشه برداری آسیا مقام نخست را به خود اختصاص داده است. همچنین این دانشگاه بر اساس آخرین رتبه بندی جزو سه دانشگاه برتر در عرصه نقشه برداری جهان قرار دارد.

 

ایران در عرصه نقشه برداری رتبه نخست را در آسیا دارد.

   
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، رئیس دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی گفت: این دانشگاه بر اساس آخرین رتبه بندی ها، جزو سه دانشگاه برتر در عرصه نقشه برداری جهان قرار دارد.

                
وی افزود: پارسال هر استاد این دانشگاه به طور میانگین حدود 4 مقاله علمی به چاپ رسانده که از این تعداد 3 مقاله آنها در آی اس آی به چاپ رسیده است.


رئیس دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی گفت: از نظر جذب دانشجو نیز پیشرفت های خوبی داشته ایم به طوری که تا به امروز در مقطع کارشناسی 53 درصد، کارشناسی ارشد 37 درصد و دکتری 9 درصد رشد دانشجو داشته ایم.

دکتر قاسمی افزود: طرح های بزرگ کلان ملی را نیز در دست پیگیری داریم که طراحی و ساخت بالگرد 8 نفره، طرح سلول های خورشیدی، طراحی نرم افزار جت آموزشی  و مشارکت در ساخت هواپیما با دانشگاه امیرکبیر، از جمله این طرح های ملی است.

وی افزود: 3 نفر از استادان این دانشگاه موفق شدند کتاب های خود را در عرصه بین المللی مطرح کنند که این کتاب ها در 40 کشور جهان ترجمه شده است.

رئیس دانشگاه خواجه نصیر گفت: از نظر جذب استاد نیز رشد 30 درصدی داشته ایم و هم اکنون برای هر 19 دانشجو، یک استاد داریم.

وی افزود: با تلاش های انجام شده 5 دانشکده جدید در بخش های ریاضی، فیزیک، شیمی، رایانه و فناوری اطلاعات تاسیس شده است و به زودی دانشجو می پذیرد.

آقای قاسمی گفت: همچنین در زمینه پژوهش دستاوردهای خوبی داشتیم به طوری که در سال گذشته 16 میلیارد تومان برای طرح های پژوهشی هزینه صرف شده است.

وی افزود: بر اساس سند بالادستی این دانشگاه به زودی تعداد دانشجویان این دانشگاه از 7 هزار و 500 نفر به 10 هزار دانشجو افزایش می یابد.

رئیس دانشگاه خواجه نصیر گفت: با حمایت دولت، مالکیت قطعه زمینی که از سال های قبل در شرق تهران برای توسعه فضاهای آموزشی به این دانشگاه تخصیص داده شده بود، به اتمام رسید و هفته آینده مراسم کلنگ زنی پروژه های آموزشی در آن انجام می شود.

وی افزود: مساحت این زمین، حدود 4 هکتار است و با اضافه شدن فضای 5 هکتاری پردیس فعلی هوافضا به این مساحت در آینده شاهد رشد فضاهای آموزشی، آزمایشگاه ها در این پردیس که به نام پردیس شهید رضایی نژاد نام گذاری شده است، خواهیم بود

http://irinn.ir

چسبانده شده ها

محبوب ها

مبانی نقشه برداری حرفه ای...
ما را در سایت مبانی نقشه برداری حرفه ای دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : حسن علی اف survey بازدید : 536 تاريخ : چهارشنبه 10 خرداد 1396 ساعت: 18:53