رفتار جیوه نسبت به طلا در بحث فلزیاب،طلایاب و گنج یاب

ساخت وبلاگ

اين مطلب درمورد رفتار جيوه نسبت به طلا و نحوه عملكرد آن در رديابها و شاقولهاي جيوه اي ميباشد و شايد براي اولين بار است كه اين مطلب به صورت علمى و تجربي(آزمايشي) ارائه ميشود.
اين آزمايشات توسط تیم تحقیقاتی شرکت آلفا الکترونیک به صورت ۲ گروه انجام گرفته كه نتايج آن به شرحتان خواهيد رسید.

رفتار جیوه نسبت به طلا در بحث فلزیاب،طلایاب و گنج یاب

رفتار جیوه نسبت به طلا در بحث فلزیاب،طلایاب و گنج یاب

قبل از هرچيز تعريف مختصري از جيوه را ارائه ميدهيم.
جیوه، یا سیماب نام یک عنصرشیمیایی با نماد Hg و عدد اتمی ۸۰ است. جیوه در زبان فارسی به معنی زنده و در زبان‌های دیگر نیز با نام‌های نقرهٔ زنده یا hydrargyrum هم شناخته می‌شود. در یونانی “hydr” به معنی آب و “argyros” به معنی نقره است. جیوه یک عنصر سنگین بلوک دی است و يكى از دو فلزی است که در شرایط استاندارد دما و فشار مایع است.

رفتار جیوه نسبت به طلا در بحث فلزیاب،طلایاب و گنج یاب

به هر آلیاژی از جیوه، ملغمه (آمالگام) گفته می‌شود. به عبارت دیگر ملغمه همان جیوه-فلز است که می‌تواند مایع یا جامد باشد. جیوه می‌تواند با طلا، روی و بسیاری از فلزهای دیگر ملغمه بسازد. آهن یک استثناء است برای همین به صورت سنتی برای تجارت جیوه از ظرف‌های آهنی بهره برده می‌شد. فلزهای دیگر که با جیوه ملغمه نمی‌سازند عبارتند از تانتالیم، تنگستن و پلاتین.
مطلب ما بر مبناي ميل تركيبي جيوه با طلا ميباشد.
چنانچه كه برميايد با توجه به اين رفتار جيوه اين تفكر به وجود مي آيد كه احتمالا جيوه به سمت طلا و نقره و فلزات ذكر شده گرايش و كشش دارد و ميتوان از اين خاصيت در جستجوى گنج هاي مدفون برآمد.
(عده اي اين فرآیند را به يون و عده اي هم به فركانس ارتباط ميدهند.)

طلایاب

وقتي كه جيوه در محفظه شاقول يا ردياب است قطعا براي كشش و گرايش به سمت طلا و … مجبور به صرف نيرويي براي حركت وسايل مذكور ميباشد كه اصطكاكهاي موجود در اين فرآيند نيز يه ميزان انرژي مصرفي مي افزايد.
به همين خاطر ما اصطكاك را به حداقل رسانيدم و براي بررسي اين فرضيه جيوه را بر روي سطح شيشه اي قرار داديم كه بتواند راحتتر و بهتر به سمت طلا منحرف شود.
آزمايش گروه اول:
يك صفحه شيشه اي صاف و تراز
حدود ٢٠٠ گرم طلا
يك قطره جيوه

رفتار جیوه نسبت به طلا در بحث فلزیاب،طلایاب و گنج یاب

رفتار جیوه نسبت به طلا در بحث فلزیاب،طلایاب و گنج یاب

ابتدا جيوه بر روی نقطه مشخصی از صفحه ريخته شد و طلا در فاصله ٤٠ سانتى قرار داده شد.
بعد از دو ساعت كه واكنشي صورت نگرفت و جيوه متحرك نشد فاصله طلا به ٢٠ سانت تغيير داده شد و دو ساعت هم به همين صورت،ولي باز واكنشي صورت نگرفت.

رفتار جیوه نسبت به طلا در بحث فلزیاب،طلایاب و گنج یاب

در آزمايش دوم مقدار جيوه بيشتر شد و ۳ ساعت هم به آن اختصاص داده شد كه باز اتفاقي براي جيوه نيفتاد.
فاصله در اين آزمايش به کمتر از ۱۰ سانت تغيير داده شد ولي باز هم نتيجه منفي بود.

گروه دوم اين آزمايش را با تغيير شيشه به شيشه آزمايشگاهي كه اصطكاك سطحى آن از شيشه معمولي كمتر است انجام داد ولي باز جواب منفي بود.

در آزمايش بعدي مقدار جيوه بسيار كم شد تا براي حركت مانع وزنى نيز نداشته باشد و طلا نيز در فاصله ده سانتى قرار داده شد و سه ساعت هم در همان حالت بود ولي باز نتيجه منفي بود.

گنج یاب

رفتار جیوه نسبت به طلا در بحث فلزیاب،طلایاب و گنج یاب

گروه دوم جيوه را تغيير داده و زمان را به ٢٤ ساعت افزايش داد ولي باز نتيجه منفي بود.(تمامى اين آزمايشها تاكنون در زمينه فركانس بود كه جواب منفي بود حال آزمايشات مشروح به مبحث يون وارد ميشود.ممکن است عده ای گمان کنند که فلزات اصلا فرکانسی ندارند. برای اطلاعات بیشتر به مبحث NMR رجوع کنند.nuclear magnetic resonance)
و تغيير ديگرى كه توسط گروه دوم انجام شد تغيير طلا به طلاي قديم بود(طلاي كه از دوران باستان در زمين مدفون بوده و خارج شده و به اصطلاح طلاي يونيزه شده بوده ) ولي باز هم نتيجه منفي بود.

آخرين آزمايشي را هم كه گروه اول انجام داد، آزمايش ايجاد خازن طلايي بود براي بار دار كردن طلا و همچنين جيوه نيز تغيير داده شد.
( خازن عبارتست از دو صفحهٔ يا ميله موازی فلزی که در میان آن لایه‌ای از هوا یا عایق قرار دارد. خازن‌ها انرژی الکتریکی را نگهداری می‌کنند)
با ساخت خازن توسط فلزات ميتوان آنها را باردار كرد. اين باردار كردن باعث ميشود اتمهاي فلز مورد نظر الكترون بگيرد و تبديل به يون شود.
٤ قطره جيوه با اندازه هاي متفاوت روي صفحه ريخته شد و طلاي باردار شده(خازن طلایی با یک باتری ۱۲ولت ۳٫۵ آمپر) در فاصله كمتر از ١٠ سانت قرار داده شد و ٣ ساعت در همين حالت بود ولي هيچكدام از قطرات جيوه حركت نكرد و باز هم نتيجه منفي بود.

رفتار جیوه نسبت به طلا در بحث فلزیاب،طلایاب و گنج یاب

رفتار جیوه نسبت به طلا در بحث فلزیاب،طلایاب و گنج یاب

رفتار جیوه نسبت به طلا در بحث فلزیاب،طلایاب و گنج یاب

حال اگر شما براي اطمينان از نتايج حاصل تمام سايتهاي معتبر علمى داخلي و خارجى را زير و رو كنيد متوجه ميشويد كه جيوه هيچ گرانش و كششي به طلا ندارد بلكه فقط با آن تبديل به آلياژ ميشود كه با حرارت دادن آن جيوه تبخير و طلا دوباره حاصل ميشود.
اين فرضيه هم بنا بر همين ميل تركيبي جيوه صورت گرفته كه با نتايج و مطالب ارائه شده مشخص ميشود كه جيوه هيچ گرانش و كششي نسبت به طلا و نقره و … ندارد.

اين نتايج منفي كه در اين صورت حاصل شد چطور قرار است در محفظه ي فلزي با قطر چندين ميليمتر و اصطكاك هاي موجود جواب مثبت بدهد؟!!
پس بگذاريد خيالتان را راحت كنم جيوه نه در حالت عادي و نه در ردياب و نه در شاقول چه با خوراك و چه بي خوراك به هيچ سمتى گرايش و كشش ندارد و نخواهد داشت.

رفتار جیوه نسبت به طلا در بحث فلزیاب،طلایاب و گنج یاب

اين فرضيه چه از ديد فيزيكى و چه متافيزيكى مردود است.

و حالا آزمایش آخر این بود که جیوه بر روی ۲ سطح مسی ریخته شد و صفحات مسی فرکانس های مختلف از ۱ کلیو هرتز تا ۲۰ کیلوهرتز توسط سیگنال ژنراتور وصل شد که شاید نتیجه ای حاصل شود و طلا به مقدار ۵۰۰ گرم به صورت شمش به این سطح های مسی یا به عبارتی فیبرهای مسی نزدیک شد و ۳ مدل فرکانس سینوسی-مربعی و دندان اره ای به صورت تک تک امتحان شد و باز هم نتیجه ای نداشت. تمامی این آزمایشات را می توانید در خانه انجام دهید و برای تولید فرکانس نیز می توانید از نرم افزار های اندرویدی فانکشن ژنراتور استفاده کنید و تست کنید. تمامی این مراحل توسط ۲ گروه به صورت مجزا انجام می گردید و تمامی اصول آزمایشگاهی رعایت شد غافل از حرکت ۱میلی متری جیوه به سمت طلا و طبق نتایج فوق با قاطعیت می توان گفت:

۱: جیوه و طلا هیچ واکنشی نسبت به هم ندارند.
۲:استفاده از جیوه در شاغول و ردیاب هیچ تاثیری ندارد.
۳: جیوه قرمز به خودی خود عنصر نبوده و با توجه به مقالات متعدد جیوه قرمز هم ربطی به طلا ندارد
۴: خاصیت خورندگی جیوه باعث شده تا عموم فکر کنند که طلا را جذب میکند.
۵: شرکت و اشخاص فروشنده این نوع ردیاب ها به صورت حرفه ای جملاتی در مورد جیوه و خوراکی بودن و فرکانسی بودن دستگاه شما را قانع می کنند که به هیچ عنوان پایه علمی ندارد.
۶: قیمت جیوه به صورت ۹۹% خالص و آلمانی کیلویی حدود ۸۰۰ هزار تومان است که معمولا در ردیاب ها حدود ۲۰ الی ۵۰ گرم استفاده می شود که قیمت حدود ۵۰ هزار تومان خواهد داشت؛ پس حرف فروشنده مبنی از استفاده جیوه اصل به قیمت ۱ الی ۵ میلیون تومان را به هیچ عنوان قبول نکنید
۷: بعضی از اشخاص حیله گر در محیط آزمایشگاه فلزات همچون مس و یا برنز و یا رنگ های مختلف را با شرایط مختلف به جیوه اضافه می کنند و جیوه به رنگ قرمز و نارنجی تغییر رنگ می دهد و آنرا به قیمت های ۱ الی ۵ میلیون به مردم می فروشند؛ پس در دام این افراد نیفتید.
۸: برای چندمین بار تاکید می کنیم جیوه نسبت به طلا هیچ واکنشی ندارد و استفاده از جیوه و ردیاب ها اشتباه محض بوده و صرفا جهت کلاهبرداری و سوء استفاده از اطلاعات خریداران است.

این مطلب با صرف زمان و هزینه توسط تیم تحقیقاتی شرکت آلفا الکترونیک تهیه و گردآوری و تحقیق شده است لذا کپی از این متن جدا خود داری کنید.
با انتشار این متن خیلی از اشخاص و فروشنده های این ردیاب ها شروع به فعالیت علیه شرکت آلفا الکترونیک و تخریب خواهند کرد ولی با وجود این برای جلوگیری از به دام افتادن هموطنان عزیز و بیداری از خواب گنج عده زیادی از دارندگان این نوع ردیاب ها این مقاله بصورت وسیع انتشار خواهد یافت. از تمامی کسانی که مارا در گردآوری و تحقیق این مقاله یاری نموده اند تشکر و قدردانی می کنیم.

دانلود فایل PDF مقاله

دستگاه فلزیاب FORS TECH

در پناه پروردگار پیروز باشید
مدیریت و تیم تحقیقاتی شرکت آلفا الکترونیک

مبانی نقشه برداری حرفه ای...
ما را در سایت مبانی نقشه برداری حرفه ای دنبال می کنید

برچسب : فلزیاب,طلایاب, نویسنده : حسن علی اف survey بازدید : 372 تاريخ : دوشنبه 22 آبان 1396 ساعت: 12:18