دستگاه فلزیاب زالوت روسی(zalot)-دروغ یا واقعیت؟

ساخت وبلاگ

دستگاه فلزیاب زالوت روسی(zalot)-دروغ یا واقعیت؟

در ماه های اخیر سوالات زیادی در مورد دستگاه فلزیاب زالوت روسی (zalot) مطرح شده است که نشانگر شایعت فراوان در مورد این دستگاه است.
دستگاه فلزیاب یه بعبارت بهتر مین یاب zalot در سال ۱۹۳۹ الی ۱۹۴۰ در بحران جنگ جهانی دوم توسط اتحاد جماهیر شوروی ساخته و تولید شد.
این دستگاه صزفا جهت یافتن فلزات سطحی و مین های فلزی تا عمق ۳۰ سانتی متر کابرد داشت و کلا ۱۰۰۰ عدد از این دستگاه توسط وزارت دفاع وقت روسیه تولید گردید که البته کارایی خوبی نسبت به رقبای آلمانی خود نداشت.

دستگاه فلزیاب زالوت روسی

این تمام سرگذشت دستگاه مین یاب زالوت روسی (zalot) بود که در حال حاضر در هیچ جای دنیا بعنوان گنج یاب شناخته نمی شود.

در سال های اخیر شرکتی در روسیه از نام Zalot سوء استفاده کرده و نام شرکت خود را “Zalotta” گذاشته است.(به حرف a توجه کنید)
این دستگاه از نظر کارایی جزو دستگاههای gpr و مگنتیک بحساب می اید که فقط برای زمین شناسی و ژئوفیزیک کاربرد دارد.
این شرکت روسی که در زمینه تولید دستگاه های زمین شناسی-رگه شناسی-معدن یابی-کانی شناسی و ژئوفیزیک فعالیت دارد ،جزو قدیمیترین شرکت هایی است که در این زمینه فعالیت دارد.

تولیدات این شرکت معمولا در اکثر شرکت های سد سازی و برج سازی استفاده می شود و طبق تحقیقات بعمل امده هیچ محصولی تحت عنوان دستگاه گنج یاب یا دستگاه فلزیاب در این شرکت ساخته نشده است

دستگاه فلزیاب زالوت روسی

دستگاه های شرکت زالوتا صرفا در زمینه باستان شناسی و فقط و فقط جهت شناسایی دالان ها ، حفره ها،رطوبت و سختی خاک و سنگ تا عمق ۰ متر کارایی دارد و در این زمینه جزو دستگاه های قدرتمندی محسوب می شوند اما در عرصه فلزیابی و گنج یابی جایی ندارند!!!

برخی از سوالات کاربران در مورد دستگاه زالوت(zalot):

۱-آیا دستگاه زالوت یا zalot یا zalotta یا zalota وجود خارجی دارد؟
پاسخ:بله…دستگاه zalot یک مین یاب قدیمی بود که حالا دیگر تولید نمی شود ولی zalotta تولید سال های اخیر است که کاربرد ژئوفیزیک دارد.

۲-آیا دستگاه زالوت گنج یاب است؟
پاسخ:خیر…به هیچ عنوان این دستگاه کاربرد گنج یاب یا فلزیاب ندارد.

۳-قیمت این دستگاه چقدر است؟
پاسخ:با توجه افزایش قیمت دلار ،این دستگاه در حدود ۳۰۰ تا ۳۵۰ میلیون تومان قیمت دارد.

۴-عمق این دستگاه برای گنج یابی و فلزیابی چقدر است؟
پاسخ:قبلا اشاره کردیم که این دستگاه به هیچ عنوان کاربرد فلزیابی و گنج یابی ندارد ولی می تواند تا عمق ۱۰ متر آهن و آهن پوسیده را تشخیص دهد.بعبارتی به فلزات مغناطیسی حساسیت دارد.

۵-آیا برای خرید این دستگاه می توان بصورت شخصی اقدام کرد؟
پاسخ:خیر،برای خرید این دستگاه باید توسط شرکت با تاییدیه سازمان صنایع و معادن اقدام کرد.

۶-شخصی در ازای دریافت مبلغ ۲۰۰ میلیون تومان، دستگاه را برای دو روز اجاره می دهد.آیا این مبلغ رو پرداخت کنم؟
پاسخ:۲۰۰ میلیون برای دو روز؟؟؟
قیمت این دستگاه حداکثر ۳۵۰ میلیون است و همانطور که گفتیم اصلا کاربرد فلزیابی و گنج یابی ندارد و حتی اجاره ۲۰ میلیون تومان هم هزینه بیهوده است.
در کل بعلت جدید بودن zalota ، هیچ شرکت ایرانی تاکنون این دستگاه را خریداری نکرده است.

۷-آیا دستگاه زالوت ماهواره ای است؟
پاسخ:دستگاه ماهواره ای کلا وجود خارجی نداشته و ندارد و هرکسی ادعایی در مورد اسکن با ماهواره داشته باشد دروغ و کذب بوده و مطمئن باشید قصد کلاهبرداری و سوء استفاده دارد.

۸-فردی ادعا دارد که دستگاه زالوت ساخت روسیه می تواند یک انگشتری به وزن ۳ گرم را از فاصله ۳ کیلومتری تشخیص دهد.آیا این امر امکان پذیر هست؟
پاسخ:سه کیلو متر؟؟؟!!!!خیر به هیچ وجه!!!
دستگاه نقطه زنی تا بحال تولید نشده است که بتواند یک انگشتر را از فاصله بیشتر از ۵۰ سانتی متر تشخیص دهد.
متاسفانه در ایران این ادعاهای دروغین زیاد هستند لطفا توجه داشته باشید که ۹۹ درصد ادعاهای اشخاص و حتی بعضی از شرکت ها فقط و فقط جهت سوء استفاده و کلاهبرداری می باشد و به هیچ عنوان صحت ندارند.

سخن پایانی:
به علت آشفتگی بازار فلزیاب در ایران ، فقط و فقط به عقل و چشم خود اعتماد کنید و تا دستگاهی را در سخت ترین شرایط و بدست خود تست نکرده اید به ادعادهای فروشندگان توجه نکنید.

این مطلب حاصل ۲ ماه تحقیق تیم آلفا الکترونیک بوده و کپی بدون ذکر منبع شرعا حرام است.

فلزیاب alpha sx7000

امتیاز

دستگاه فلزیاب یه بعبارت بهتر مین یاب zalot در سال ۱۹۳۹ الی ۱۹۴۰ در بحران جنگ جهانی دوم توسط اتحاد جماهیر شوروی ساخته و تولید شد. این دستگاه صزفا جهت یافتن فلزات سطحی و مین های فلزی تا عمق ۳۰ سانتی متر کابرد داشت و کلا ۱۰۰۰ عدد از این دستگاه توسط وزارت دفاع وقت روسیه تولید گردید که البته کارایی خوبی نسبت به رقبای المانی خود نداشت.

آیا استفاده و نگهداری از فلزیاب جرم محسوب می شود؟
امتیاز کاربران: ۴٫۵۸( ۷ رای)
مبانی نقشه برداری حرفه ای...
ما را در سایت مبانی نقشه برداری حرفه ای دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : حسن علی اف survey بازدید : 503 تاريخ : دوشنبه 23 بهمن 1396 ساعت: 4:36