اولین کنفرانس ملی انجمن ایرانی پویاشناسی سامانه ها

ساخت وبلاگ

اولین کنفرانس ملی انجمن ایرانی پویاشناسی سامانه ها

پوستر اولین کنفرانس ملی انجمن ایرانی پویاشناسی سامانه ها

اولین کنفرانس ملی انجمن ایرانی پویاشناسی سامانه ها در تاریخ ۳۰ آذر ۱۳۹۶ توسط انجمن ایرانی پویاشناسی سامانه‌ و تحت حمایت سیویلیکا در شهر تهران برگزار خواهد شد.با توجه به اینکه این همایش به صورت رسمی برگزار می گردد، کلیه مقالات این کنفرانس در پایگاه سیویلیکا و نیز کنسرسیوم محتوای ملی نمایه خواهد شد و شما می توانید با اطمینان کامل، مقالات خود را در این همایش ارائه نموده و از امتیازات علمی ارائه مقاله کنفرانس با دریافت گواهی کنفرانس استفاده نمایید.

اولین کنفرانس ملی انجمن ایرانی پویاشناسی سامانه‌ها در تاریخ ۲۹ و ۳۰ آذر ۱۳۹۶ در دانشگاه صنعتی شریف برگزار می شود
در این کنفرانس مقالات افرادی که با استفاده از پویاشناسی سامانه‌ها مسئله‌ای را بررسی کرده‌اند(محور کاربردی) و یا پژوهشی در مورد توسعه روش پویاشناسی سامانه‌ها انجام داده‌اند(محور روش شناسی) بعد از داوری ارائه می‌شود.

اهداف کنفرانس:
تبیین رشد و توسعه دانش تفکر سیستمی و علوم پویاشناسی سامانه‌ها در کشور؛
توسعه نظام‌مند خلاقیت و نوآوری برای گسترش ظرفیت‌های کسب، ایجاد، تولید و خلق، تسهیم و بهره‌گیری از ایده‌ها، نظریه‌ها، الگوها، مدل‌ها، ساختارها، فرایندها، سازوکارها، رفتارها و عملکردهای نوین علوم پویاشناسی سامانه‌ها؛
ارتقای بنیان‌های پایدار برای نشر علوم پویاشناسی سامانه‌ها در کشور؛
تلاش برای گسترش انگیزه‌ها و اشتیاق محققان جهت نشر دستاوردهای پژوهشی؛
تعالی رشته‌های علوم دانشگاهی و کارکردهای آن در بخش‌های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی با تخصص‌های علوم پویاشناسی سامانه‌ها.
 

محورهای کنفرانس:
کنفرانس دارای دو محور اصلی زیر می‌باشد:

روش‌شناسی پویاشناسی سامانه‌ها (System Dynamics Methodology)
کاربردهای پویاشناسی سامانه‌ها (System Dynamics Applications)
محورهای اصلی فوق دارای زیرمحورهای مختلفی می‌باشند که در زیر هر یک از این زیرمحورها تشریح شده‌اند:

محور کاربردهای پویاشناسی سامانه‌ها:

کسب‌وکار و تجارت(Business and Trade): کاربردهای پویاشناسی سامانه‌ها در کسب و کار و سازمان‌ها از جمله سودآوری، بازاریابی، پویایی‌های رقابتی، راه اندازی محصول، پویایی‌های پروژه، و حسابداری.
اقتصاد و بازرگانی(Economics): درک پویایی اقتصادی از جمله اقتصاد کلان، اقتصاد خرد، تجارت، مقررات بازرگانی، توسعه اقتصادی، سیاست اقتصادی، بیمه، و مدیریت ریسک.
محیط زیست (Environment): پویایی‌ها و سیاست برای محیط زیست از جمله تغییرات آب و هوایی، آلودگی، مقررات زیست محیطی، و اکولوژی.
بهداشت و سلامت (Health): موضوعات مربوط به سلامت و مراقبت‌های بهداشتی از جمله سیاست‌های بهداشتی، تحقیقات در خدمات بهداشتی، بهداشت جمعیت و فیزیولوژی.
رفتار انسان (Human Behavior): پویایی‌های رفتار انسان در محیط‌های اجتماعی شامل خانوادها، جوامع، سازمان‌ها، فرهنگ و جامعه از جمله روانشناسی فردی و اجتماعی.
اطلاعات و دانش (Information and Knowledge): پویایی‌های اطلاعات و دانش از جمله مدیریت دانش، سیستم‌های اطلاعاتی، تجزیه و تحلیل شبکه‌های اجتماعی، تحقیق و توسعه، اختراع و نوآوری.
یادگیری و آموزش (Learning and Teaching): شیوه‌ای که در آن مهارت‌های سیستمی آموزش داده می‌شود از جمله تعلیم و تربیت، آزمایش‌های یادگیری، توسعه برنامه درسی، طراحی کارگاه آموزشی و فعالیت‌های تعاملی طراحی شده به عنوان بخشی از یک تجربه آموزشی است.
عملیات (Operations): کسب و کار و دیگر عملیات‌های فرایندی شامل مدیریت ظرفیت، کنترل کیفیت، مدیریت عملیات، زنجیره تامین، گردش کار، صف بندی و برنامه ریزی نیروی کار.
سیاست عمومی (Public Policy): موضوعات مربوط به سیاست‌های عمومی مانند حکمرانی، رفاه اجتماعی، برابری، عدالت؛ علوم سیاسی، پویایی‌های شهری، زیرساخت ها و حمل و نقل.
منابع (Resources): درک و مدیریت منابع از جمله انرژی، برق، سوخت، مواد غذایی، فلزات و دیگر منابع تجدید پذیر و تجدید ناپذیر.
امنیت (Security): بررسی موضوعات مربوط به امنیت از جمله دفاع، مناقشات، ارتش، شورش و ضد شورش، ناآرامی های اجتماعی، مدیریت بحران، جرم و جنایت، نظارت پلیس و زندان.
استراتژی (Strategy): توسعه، ارتباط و اجرای استراتژی، از جمله تفکر استراتژیک، تعریف هدف، و معیارهای نتیجه برای سازمان‌های دولتی و خصوصی.
 

محور روش‌شناسی پویاشناسی سامانه‌ها:

روش شناسی (Methodology): مشارکت در روش‌شناسی پویاشناسی سامانه‌ها، مدلسازی و شبیه‌سازی از جمله توسعه مدل، تحلیل مدل، اعتبارسنجی، چارچوب‌های ارائه تصویری و فنون محاسباتی.
روش‌شناسی تحقیق (Research Methodology): بررسی فلسفی پویاشناسی سامانه‌ها و چگونگی استفاده از روش‌های تحقیق مختلف در مدلسازی پویاشناسی سامانه‌ها از جمله پارادایم پویاشناسی سامانه‌ها، روش‌های کمّی، روش‌های کیفی، تلفیق پویاشناسی سامانه‌ها با روش‌شناسی سیستم‌های نرم، نظریه داده بنیاد، گروه‌های کانونی و دلفی، اقدام پژوهی، مدل‌های تصمیم‌گیری چند معیاره، بهینه‌سازی، منطق فازی، تحلیل گفتمان، تحلیل محتوا، علم تفسیر یا هرمونتیک، قوم نگاری، رویکردهای تجربی، تاریخ شفاهی.
روش‌شناسی مدلسازی (Model Building Methodology ): بررسی و ایجاد روش‌های مختلف مدلسازی از جمله روش مدلسازی اسنادی (Document Model Building “DMB”)، مدلسازی فردی (Individual Model Building “IMB”)، مدلسازی گروهی (Group Model Building “GMB”)، مدلسازی اجتماعی (Community Model Building “CoMB”) و مدلسازی جمعی (Crowd Model Building “CMB”).
روش‌های شبیه‌سازی ترکیبی (Mixed Simulation Methods): بررسی ترکیب روش پویاشناسی سامانه‌ها با سایر روش های شبیه‌سازی از جمله شبیه‌سازی گسسته، شبیه‌سازی عاملی، شبیه‌سازی مونت کارلو.
توسعه نرم افزار (Software Development): طراحی و ایجاد نرم افزار شبیه‌سازی پویاشناسی سامانه‌ها، بهبود نرم افزارهای موجود و افزایش قابلیت‌های آن‌ها از جمله فارسی‌سازی، شبیه‌سازی ترکیبی.
مشارکت ذی‌نفعان (Stakeholder Engagement): مشارکت و تأثیرگذاری بر ذی‌نفعان از طریق فعالیت‌های مشارکتی مانند مدلسازی گروهی، تسهیل، مدل‌سازی تسهیل‌شده، بازی‌ها و شبیه‌سازهای پرواز مدیریت با تأکید بر ارزیابی تاثیر این مشارکت.

مبانی نقشه برداری حرفه ای...
ما را در سایت مبانی نقشه برداری حرفه ای دنبال می کنید

برچسب : کنفرانس,پویاشناسی, نویسنده : حسن علی اف survey بازدید : 284 تاريخ : دوشنبه 13 آذر 1396 ساعت: 12:10